Kuglači “Elektre” i dalje sigurni domaćini

Da su “Elektraši” kojim slučajem utakmicu prošlog, 10. kola 3. hrvatske kuglačke lige Sjever odigrali kao što su odigrali ovo 11. kolo, a onu blijedu prezentaciju nečeg, što se trebalo zvati kuglanje ostavili za poslije, bodovni saldo bio bi im bogatiji za još dva velika boda. Ovako se, nakon što su u prošlom kolu deklasirani od koprivničkog “Željezničara”, sve svelo na demonstraciju sile nad protivnikom kojem je koprivnička kuglana bila preveliki misterij. Koliko je prednost domaćeg terena u kuglanju izražena, dokazalo se već nebrojeno mnogo puta. 

 Niti utakmica 11. kola u kojoj je križevačka “Elektra”, na svojoj kuglani u Koprivnici ugostila KK “Dubravčan” iz Donje Dubrave nije bila iznimka. Gosti potpuno svjesni da niti jedna vanjska ekipa iz Koprivnice nije izvukla niti boda i da dolaze izrazito motiviranom domaćinu nakon debakla u prošlom kolu, kapitulirali su već u prvom bloku.

 Kombinacija Posavec i Kirin M. (521), Šimatović (519), te Knapić (542) dovode Križevčane u vodstvo koje se teško može prokockati. Prednost od 3:0 i 90 čunjeva davala je za pravo zadnjoj križevačkoj trojci da bez opterećenja odrade posao do kraja.
Horvat (547), usprkos vrlo dobrom rezultatu, gubi poen zbog minusa od dva čunja. Dejan Kirin (486) odigrava jedan odličan set, ali i tri vrlo loša, što odnosi još jedan poen u Donju Dubravu.
Sanković s (579) nije protivniku dao niti najmanje šanse za bilo kakvo iznenađenje, čime utakmica završava s konačnih 6:2 i +118 čunjeva.

Do kraja polusezone Križevčanima preostaje teško gostovanje u Čakovcu protiv pojačanog KK “Prosvjetar” i domaćinstvo najizglednijem prvaku lige KK “Željezničar” iz Varaždina. Iščupati bilo kakav bod iz ta dva susreta bio bi uspjeh. 

Statistike 11. kola: http://www.kuglacki-savez-vz.hr/attachments/article/1/11.kolo.pdf

 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.