Održana izvanredna skupština Nogometnog kluba ‘Radnik-Križevci’

Foto: NK 'Radnik-Križevci'

U petak, 27. srpnja na gradskom stadionu u Križevcima održana je Izvanredna skupština Nogometnog kluba „Križevci“, a na kojoj je donesena odluka prema kojoj će se imenu kluba dodati ime sponzora tako da će u novoj sezoni križevački nogometni klub nositi ime NK „Radnik-Križevci“. Skupštinom je predsjedao dopredsjednik kluba Vitomir Mijić, koji je u ime Izvršnog odbora kluba izrazio zadovoljstvo što je tvrtka Radnik prepoznala kvalitetan rad u klubu te odlučila biti glavni sponzor.

U izvještaju o radu između dvije Skupštine naglašeno je kako je iza kluba vrlo dobra sezona. Seniori su zaključili prvenstvo na petom mjestu i drugu godinu za redom su ušli u finale Županijskog kupa, gdje su poraženi od Koprivnice, ali drugu godinu za redom Križevci su u pretkolu Hrvatskog kupa. Postave Škole nogometa koje nastupaju u kvalitetnoj ligi ukupno su zaključili prvenstvo na petom mjestu, dok su juniori prvaci županijske lige.

Nažalost, veterani su ispali te će sljedeću sezonu nastupati u 2. ŽNL. Posebno veseli kontinuirani porast broja polaznika Škole nogometa, koja broji oko 180 registriranih igrača. Nakon tri sezone ponovo su oformljeni kadeti, koji će se natjecati u kvalitetnoj ligi. Početkom godine uređene su i dvije svlačionice, a tijekom kolovoza bi trebale se urediti još dvije svlačionice za djecu.

Ispred Nadzornog odbora izvješće je podnio Radovan Stjepanović Grga, koji je izrazio veliko zadovoljstvo radom kluba te pozitivnom atmosferom koja prevladava oko kluba. Sandro Novosel, pročelnik resornog Upravnog odjela Grada Križevaca, istaknuo je zadovoljstvo što se u križevačkom nogometnom klubu stvorila vrlo dobra atmosfera te je vidljiv rad, a iza kojega na kraju stoje i rezultati.

Pročelnik Novosel rekao je kako je svima u interesu u narednom periodu riješiti prijeko potrebnu sportsku infrastrukturu na gradskom stadionu, zbog iznimno velikog broja korisnika, što od strane Nogometnog kluba, što od strane Atletskog kluba, ali i velikog broja rekreativaca.

Skupštini je prisustvovao i predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović te Branislav Pengov, predsjednik Zajednice športskih udruga Križevci. Na kraju usvojene su izmjene i dopune Statuta, a u Izvršni odbor je izabran Darko Jambreković, kao predstavnik sponzora.

Vezano

Komentari su zatvoreni.