Klub liječenih alkoholičara Križevci proslavio 44 godina rada

Klub liječenih alkoholičara Križevci proslavio 44 godina radaU nazočnosti brojnih članova i njihovih obitelji, predstavnika drugih klubova i ostalih gostiju, Klub liječenih alkoholičara Križevci obilježio je u subotu, 30. lipnja 44 godine kontinuiranog rada.

Skupština je započela kulturno-umjetničkim programom u kojem su nastupili učenik Osnovne škole Ljudevita Modeca Mario Stjepan Matoić te članice KLA Križevci Ankica Jagušić, Ružica Pavišić i Željka Sovar.

Izvještaj o radu podnio je predsjednik KLA Križevci Franjo Grbus istaknuvši kako je u Klubu 39 aktivnih članova koji sudjeluju u mnogobrojnim aktivnostima, od redovitih terapijskih sastanaka, proslava godišnjica apstinencije pa do obilježavanja mjeseca borbe protiv ovisnosti. Zahvalio je svima koji aktivno pomažu u radu udruge, a svim članovima poželio još puno apstinencijskih dana.

Prigodnim riječima obratili su se i stručni djelatnici Milan Čapalija i Zlatica Nemec te još jednom uputili poruku kako u borbi protiv alkoholizma značajnu ulogu imaju obitelji, ali i redoviti dolasci u Klub liječenih alkoholičara Križevci.
Na Skupštini su ujedno uručena priznanja članovima povodom njihovih obljetnica apstinencije od alkohola kao i apstinencije od pušenja.

„Dirnut sam ovim današnjim riječima i činjenicom da ste svi vi ovdje kao obitelj i jedni drugima pružate potporu i toplu riječ,“ naglasio je pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel i ujedno uputio čestitke i poželio puno uspjeha u daljnjem radu Kluba.

Čestitkama se pridružila i ravnateljica Centra za socijalnu skrb Sanja Jakopović istaknuvši:
„U svakodnevnom radu u Centru za socijalnu skrb susrećemo se s problemima ovisnosti pogotovo s alkoholom i svjesni smo koliko to djeluje na obitelj i radno okruženje. Podrška obitelji vrlo je bitna, a uspostava apstinencije i njeno održavanje je velika stvar.“

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.