U COOR-u Križevci održano Županijsko stručno vijeće ravnatelja osnovnih škola

U Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci održano je Županijsko stručno vijeće ravnatelja osnovnih škola Koprivničko-križevačke županije. Nakon pozdravne riječi voditeljice Mirjane Bazijanec i ravnateljice škole domaćina Marije Prodan, svim prisutnima obratili su se pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel te u svoje i u ime prisutne pročelnice Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ane Mušlek, zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić.

Okupljeni su imali prilike čuti o projektu „Zajedno u radu i igri“ koji su prezentirale Suzana Balić, učiteljica savjetnica iz Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci i Tihana Doskočil, dipl. knjižničarka iz COOR-a Križevci.
Ravnatelj Osnovne škole „Vladimir Nazor“ Križevci Igor Brkić predstavio je Erasmus+ projekt Osnovne škole „Vladimir Nazor“ Križevci: Tablets in education i Obrazovni sustav Finske dok je Mirjana Bazijanec, dipl. učiteljica govorila o poslovima na kraju nastavne godine.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.