Križevačka moto utrka u nedjelju, 24. lipnja

Foto: krizevci.hr


U prostorijama AMK „Križevci“ u ponedjeljak je održana sjednica Organizacijskog odbora moto utrke „Nagrada Križevaca 2018.“ koja će se ove godine održati u nedjelju, 24. lipnja.

Na početku sjednice, okupljene je pozdravio predsjednik AMK „Križevci“ Dragutin Srečec kao i predsjednik Organizacijskog odbora gradonačelnik Mario Rajn koji je ujedno uputio zahvalu na ovoj ulozi i dodao kako je siguran da će se sve kvalitetno pripremiti za ovogodišnju utrku i da će biti na ponos svima kao i do sada.
Tajnik AMK „Križevci“ Stjepan Peršin izvijestio je kako je izvršen pregled staze i ujedno predstavio operativni dio odnosno zaduženja članova Organizacijskog odbora.

Već tradicionalno, trening vozača održat će se u subotu, 23. lipnja dok će svečanost otvorenja utrke biti u nedjelju, 24. lipnja u 14,00 sati. Cijena ulaznice bit će 30,00 kuna, a prihod od prodaje ulaznica ići će u humanitarne svrhe.

Sastanku Organizacijskog odbora prisustvovali su i pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel i pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Krešimir Brunović.

 

Vezano

Komentari su zatvoreni.