Tehnički zbor žurnih službi u četvrtak, 24. svibnja

IMG 9941

Na prošli tjedan održanom sastanku u prostorijama Javne vatrogasne postrojbe Križevci, odlučeno je da će se tehnički zbor žurnih službi ove godine održati u četvrtak, 24. svibnja od 10,00 do 13,00 sati na Strossmayerovom trgu. Ovo je već četvrti put za redom da će se održati tehnički zbor, a kao i inače sudjelovat će JVP Križevci, DVD Križevci, Gradsko društvo Crvenog križa Križevci, Policijska postaja Križevci, Policijska uprava koprivničko-križevačka, Zavod za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije, DUZS, Vatrogasna zajednica Koprivničko-križevačke županije, HGSS, AMK „Križevci“ i Odred izviđača „Kalnik“.

Neke od aktivnosti koje će građani moći vidjeti su nova oprema Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije, spašavanje ozlijeđenih osoba, Gradsko društvo Crvenog križa Križevci mjerit će tlak i šećer zainteresiranim građanima te predstaviti svoju opremu i interventni tim, vatrogasci će i ove godine predstaviti gašenje vozila kao i novi uređaj za rezanje lima dok će AMK „Križevci“ predstaviti simulator sudara i prevrtanja.
Ovom sastanku je u ime Grada Križevaca prisustvovao pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel.

Vezano

Komentari su zatvoreni.