Počela akcija besplatnog učlanjenja u Gradsku knjižnicu Franjo Marković

Kao što smo jučer najavili, povodom Dana Grada Križevaca: 24. 4. i Noći knjige: 23. 4. Gradska knjižnica “Franjo Marković” Križevci provodi akciju besplatnog učlanjenja u Gradsku knjižnicu.

Akcija se provodi online, a započela je danas u 8 sati te će trajati do petka, 24. travnja u 23:59 sati.

Danas su iz Gradske knjižnice objavili i detalje o toma kako se besplatno učlaniti, a to je moguće klikom na OVU poveznicu, gdje možete ispuniti pristupnicu za upis.

“S obzirom na novonastalu situaciju s epidemijom koronavirusa, odlučili smo ponuditi Vam mogućnost besplatnog učlanjenja za nove članove ili obnavljanje članstva za postojeće članove (bez obzira kada ste se učlanili). Imate mogućnost učlaniti se u Gradsku knjižnicu ili Bibliobus, ovisno o vašem mjestu stanovanja i naše usluge koristiti kada to bude moguće”, rekli su u Gradskoj knjižnici Franjo Marković povodom ove akcije.

Napominju i da ako želite biti član i Gradske knjižnice i Bibliobusa, možete ispuniti dvije pristupnice.

Knjižnica je smještena na Trgu sv. Florijana 14 i osim posudbe knjiga nudi raznovrsne usluge. Pokretna knjižnica obilazi 34 stajališta u okolici Grada Križevaca i okolnih općina.

Za kraj spomenimo kako pravo na besplatno članstvo imaju sve osobe s stalnim ili privremenim boravištem na području Grada Križevaca i okolnih općina.

 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.