Održan 3. sajam učeničkih zadruga srednjih i osnovnih škola Koprivničko-križevačke županije

Foto: Lorena Golub

3. sajam učeničkih zadruga srednjih i osnovnih škola Koprivničko-križevačke županije
3. sajam učeničkih zadruga srednjih i osnovnih škola održan je 14. svibnja u Strukovnoj školi Dr. Ivana Kranjčeva, Đurđevac.

Sajam je počeo u 10:00 sati kada su zadrugari izložili svoje proizvode koje su marljivo pripremali za još jedan sajam učeničkih zadruga. Predivna atmosfera i nove ideje za još ljepše i kreativnije proizvode.

Proizvodi vrijedni svake pohvale i divljenja… Učenici i njihovi mentori odvojili su puno vremena, znanja, volje i ljubavi kako bi napravili predivne, kvalitetne i prije svega korisne proizvode.

Na štandovima se moglo naći raznih proizvoda – izložene su bile kupke, pernice i proizvodi iz radinosti krojačica, posuđe, bilježnice ukrašene tkaninom, razni proizvodi strojobravara, ukrašene i ručno obojane figurice… Puno ljepote, znanja i ljubavi na jednom mjestu.

I SŠ “Ivan Seljenec” sudjelovala je na sajmu u Đurđevcu. Učenice smjera komercijalist predstavile su učeničku zadrugu “Ruke.” UZ “Ruke” osnovana je 2013. godine s ciljem povezivanja učenika iz različitih zanimanja i stvaranja pozitivnog stava prema radu. Zadruga uspješno surađuje s lokalnom zajednicom i tvrtkama na području grada.

Učeničke zadruge su vrlo važne jer učenike potiču na važnost timkog rada, spajanje teorije i prakse, stjecanje radnih navika i odgovornosti prema radu.

3. sajam učeničkih zadruga srednjih i osnovnih škola Koprivničko-križevačke županije3. sajam učeničkih zadruga srednjih i osnovnih škola Koprivničko-križevačke županije3. sajam učeničkih zadruga srednjih i osnovnih škola Koprivničko-križevačke županije3. sajam učeničkih zadruga srednjih i osnovnih škola Koprivničko-križevačke županije3. sajam učeničkih zadruga srednjih i osnovnih škola Koprivničko-križevačke županije3. sajam učeničkih zadruga srednjih i osnovnih škola Koprivničko-križevačke županije

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.