Poziv za prijavu na Festival žena iz ruralnih područja Koprivničko-križevačke županije

Foto: opcinalegrad.hr
Poziv za prijavu na Festival žena iz ruralnih područja Koprivničko-križevačke županije
Foto: Festival žena iz ruralnih područja Koprivničko-križevačke županije, koji se održao u subotu 10. rujna 2016. u Sportskoj dvorani OŠ Molve.

Županijsko Povjerenstvo za ravnopravnost spolova poziva sve žene da se aktivno uključe i prijave za Festival žena iz ruralnih područja Koprivničko-križevačke županije, koji će se održati 15. rujna 2018. godine u sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici.

Sudjelovati mogu sve žene koje se bave različitim poslovima: vrtlarstvom, cvjećarstvom, vinogradarstvom, poljoprivredom i stočarstvom, ali i one koje nemaju ni obradivu zemlju ni stoku, koje su domaćice, studentice, umirovljenice ili su zaposlene, imaju vlastitu tvrtku, domaću radinost, OPG ili obrt.

Povjerenstvo želi uključiti što veći broj žena i pokazati različitost života današnje žene u ruralnim područjima. Bitna je njihova svestranost i kreativnost s naglaskom na posebnostima, a jedini kriterij je da žene žele sudjelovati.

Festival više nema natjecateljski karakter, stoga će žene individualno po svom nahođenju osmisliti i urediti štand, kao i svoj nastup. Cilj projekta je afirmacija i jačanje položaja žena te doprinos zaštiti i promicanju ljudskih prava s posebnim naglaskom na umrežavanje žena radi razmjene iskustava, znanja i vještina u cilju podizanja kvalitete života u ruralnim područjima Podravine i Prigorja.

U proračunu Županije osigurana su financijska sredstva za pokriće troškova svakoj kandidatkinji, a može se prijaviti do 30. svibnja na broj 091-7394-021, gdje se mogu dobiti i sve dodatne informacije ili na e-mail .

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.