“Trofej grada Križevaca – Križevci dance kup”

"Trofej grada Križevaca - Križevci dance kup"

Plesni centar Ritam u suradnji s organizacijom “Island dance Competition” i IDC-om organizira natjecanje svih plesnih stilova. Ove godine obilježava se 15.-ta godišnjica organiziranja plesnog natjecanja u Križevcima.

Da bismo rođendan našeg grada proslavili u što boljoj atmosferi za to će se pobrinuti naši vrhunski plesači i plesačice! Ove godine imat ćemo i show nastup finalista Supertalent showa, a to su Nina Jargo i Marin Čačija.

Nina i Marin će ujedno biti i članovi žirija. Natjecanje će se održati u subotu 28. travnja 2018. godine u Školskoj športskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca. Dio natjecanja počinje u 14:00 sati, a svečano otvorenje je u 17:00 sati i nakon otvorenja izvodit će se show točke. Cijena ulaznica iznosi samo 30,00 kuna. Na natjecanju će se izvoditi latino i američki plesovi. Na samom natjecanju sakupljat će se financijska sredstva za pomoć kupnje novog kombija udruzi Maslačak i svojom donacijom imate priliku učiniti dobro djelo. Vašim darom od srca udruga Maslačak sve je bliže svom kombiju.

Ove godine na natjecanju će nastupiti i križevčanin Andrej Greguranić s partnericom Veom Rendulić koji će plesati show latin i standard ples. Nastupit će i članovi Plesnog centra Ritam, a to je jedanaest djevojčica i jedan dječak.

Ovo natjecanje obilježit će odlično plesovi, vrhunska zabava i spajanje ugodnog s korisnim!

Subota neka bude rezervirana za vrhunske plesove i zagarantirano odličnu zabavu!

Dođite i postanite dio predivne plesne priče!

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.