Mlađe kadetkinje RK Radnik sudjeluju na završnici prvenstva Hrvatske

Mlađe kadetkinje Rukometnog kluba Radnik sudjeluju na završnici prvenstva Hrvatske u Umagu, koji se održava od 4. do 7. travnja 2018. godine. Kadetkinje će igrati utakmicu protiv ekipe Zamet iz Rijeke, Udarnik iz Velike Gorice te Trogir 58, a uoči odlaska, njihov trener Dario Sokač je istaknuo:

Moramo naglasiti da već sam odlazak na završnicu prvenstva je jako veliki uspjeh za naš klub, biti među 16 klubova od 32 kluba u Hrvatskoj koja su se cijelu sezonu natjecala da bi najbolji izborili ovu završnicu. Moramo istaknuti da je ovo već četvrta završnica zaredom ove perspektive generacije, radi se o 2002/2003 godištu koje je vrlo perspektivno, a također ovom završnicom predstavljamo grad Križevce i sponzora tvrtku Radnik.“

Za ŽRK Radnik Križevci nastupaju: Anica Jaki, Jana Kantar, Tena Vurnek, Klaudia Selthofer, Tea Tomičević, Leona-Carla Hanžeković, Helena Kurtanjek, Ivana Masnec, Valnea Medač, Nina Vurnek, Marta Kurtanjek, Marina Matejaš, Maja Filković, Lorena Mikulec, Ozana Zagorec. Stručni stožer: Dario Sokač – trener, Kristina Renjak – službena osoba.

Vezano

Komentari su zatvoreni.