Održana godišnja skupština AMK i MK “Križevci”

IMG 8487

U prostorijama AMK „Križevci“ prošli četvrtak je održana godišnja skupština AMK i MK „Križevci“. Skupština je započela obraćanjem predsjednika AMK „Križevci“ Dragutina Srečeca koji je naglasio kako je u prošloj godini zabilježen porast broja članova AMK, u kolovozu su imali 3000. člana, a do kraja godine ukupno ih je bilo 3119.

Tajnik AMK „Križevci“ Stjepan Peršin podnio je Izvještaj o radu i predstavio mnogobrojne aktivnosti koje AMK provodi i dodao kako su jedni od najuspješnijih i po broju članova i po broju pruženih usluga u Hrvatskoj. Prošle godine su tako imali 9605 pregleda vozila, a zabilježen je i porast korištenja usluge zamjene guma.

Nakon usvajanja izvještaja, uslijedila je riječ gostiju i uzvanika pa se tako među mnogobrojnima predstavnicima HAK-a, policije i ostalih ustanova, obratio zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško i pohvalio suradnju između AMK „Križevci“ i Grada: „Čuli smo koliko se tih aktivnosti provodi i drago mi je da se AMK bavi i onim društvenim aktivnostima, a ne samo prometnima.“

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.