Čelnici grada s članovima Izvršnog odbora Zajednice športskih udruga Križevci

Foto: Krizevci.hr

IMG 8129

Gradonačelnik Mario Rajn i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško održali su sastanak  s članovima Izvršnog odbora Zajednice športskih udruga Križevci. Na sastanku se razgovaralo o financiranju Zajednice i kategorizaciji sportova, sportskoj infrastrukturi te Odmaralištu na Pagu.

Okupljeni su se složili kako su nova sportska dvorana i atletska staza apsolutni prioriteti što se tiče sportske infrastrukture. Složili su se kako je nužno poboljšati i odaziv djece u Odmaralište na Pagu, a tajnik Zajednice Draženko Kovačić ujedno je obavijestio okupljene kako će se ove godine zamijeniti svi kreveti i postaviti novi ormari: „Ulaganja u odmaralište su velika, a djece nema.“

Gradonačelnik se osvrnuo i na adaptaciju parketa u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca koja ide ove godine, a tajnik Kovačić ujedno je obavijestio kako će iskoristiti taj trenutak adaptacije i na natječaj Hrvatskog olimpijskog odbora kandidirati 350 sjedalica u dvorani, nove rukometne golove i stroj za čišćenje parketa.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.