Vlado Jurčević novi predsjednik Udruge umirovljenika unutarnjih poslova – Podružnica Križevci

Foto: Krizevci.hr

IMG 7976

Udruga umirovljenika unutarnjih poslova, Podružnica Križevci održala je u srijedu, 14. ožujka godišnju izvještajno-izbornu skupštinu na kojoj je za novog predsjednika izabran Vlado Jurčević. Skupštinu je otvorio dotadašnji predsjednik Podružnice Božidar Štubelj te zahvalio svima na dolasku i na doprinosu radu udruge. Nakon izbora novog predsjednika, koji je u svom govoru naglasio kako se nada da će nastaviti istim stopama svog prethodnika i pokušati još i bolje voditi udrugu, uslijedila je pozdravna riječ gostiju.

Tako se u ime Policijske postaje Križevci obratio se načelnik Dražen Pečarić naglasivši kako su vrata postaje uvijek otvorena te kako su spremni pomoći. Također se složio kako je potrebno smanjiti upotrebu vatrenog oružja, te ujedno uputio poziv svim građanima da dobrovoljno predaju vatreno oružje u policijsku stanicu.

Nazočnima se u ime gradske uprave obratio i privremeni pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam mr.sc. Mladen Tenodi koji je čestitao udruzi na konstantnom uspješnom radu. Članovima je poželio puno uspjeha i zdravlja te napomenuo kako će Grad i dalje nastaviti pratiti njihov rad i aktivnosti sa zaključkom kako se raduje nadolazećim druženjima.

Vezano

Komentari su zatvoreni.