Četvrti ‘Kulturšok’ kreće na ožujak!


Večerašnjom književnom večeri "Poluvrijeme poezije 3" od 20 sati počinje ovogodišnje izdanje Culture Shock Festivala, u organizaciji udruga K.V.A.R.K. i P.O.I.N.T. Čitav mjesec će se u Klubu kulture izmjenjivati različiti događaji te izvođači i predavači iz raznih krajeva Hrvatske, od Vinkovaca i Zaboka do Zagreba i Karlovca, uz goste umjetnike iz Zrenjanina i Novog Sada. Prvi festivalski vikend bit će u znaku poznatog Dubravka Matakovića u trostrukoj ulozi – izlagača stripova i ilustracija, frontmena sastava Septica i autora zabavnog dokumentarca "Di smo mi to?"


Od tiskovne konferencije održane prije tjedana dana u Klubu kulture, gdje je javnosti predstavljen festivalski program, vijest o početku Culture Shocka objavljena je izvorno u barem tridesetak članaka, najava i priloga, pokrivši medije od lokalnih i regionalnih radijskih postaja, preko Web portala i drugih informacijskih servisa sve do nacionalne televizije. Iako festival još nije ni krenuo, intenzivna mjesečna programska ponuda pobudila je interes medija, a, nadaju se organizatori, privući će i publiku da pohađa ovo, predjubilarno izdanje kulturno-obrazovnog festivala.


Vrijedi još spomenuti da je, zahvaljujući donatorima i sponzorima te požrtvovnosti K.V.A.R.K.-ovih i P.O.I.N.T.-ovih volontera, ulaz na sva ožujska događanja slobodan, osim koncerta Zadruge koji košta 35kn u pretprodaji i 45kn na dan koncerta u petak 14. ožujka te koncerta (Ne)normalni Balašević Tribute Benda koji košta 45kn u pretprodaji, odnosno 55kn na dan koncerta u subotu 29. ožujka. Stoga, dobrodošli na 4. Culture Shock!

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.