U tijeku su radovi na uređenju prostorija Nogometnog kluba Križevci

Foto: Krizevci.hr

IMG 7772

Od početka veljače traju intenzivni radovi na uređenju svlačionica i sanitarnog čvora na gradskom stadionu u Križevcima. Do sada je postavljena nova stolarija koja je financirana sredstvima NK Križevaca, članova Uprave i Zajednice športskih udruga Križevci u ukupnom iznosu od 17.000,00 kuna. Trenutno se radi na uređenju tzv. gostujuće i domaće svlačionice pa je tako postavljena izolacija na zidove i strop, ugrađena je pregrada između svlačionica te će se postaviti i led rasvjeta.

Preostaje još uređenje sanitarnih čvorova kao i svlačionice koju koriste niži uzrasti, no tajnik NK Križevaca Dejan Pernjak ističe kako se, s obzirom na vremenske uvjete i činjenicu da prvenstvo mlađih uzrasta počinje već 24. ožujka, to vjerojatno neće izvesti u ovom ciklusu, ali očekuje se da će se ti radovi odraditi u ljetu. Dodaje kako sve ovo ne bi bilo moguće da nije bilo potpore i određenih donatora koji su volonterski odradili dio posla: Slavko Dušak, Klesarstvo Puškadija, Kolor Granit, Elkem d.o.o., HM Projekt i TPO Dropkovec.

Napredak radova obišao je danas zamjenik križevačkog gradonačelnika Danijel Šaško u pratnji tajnika NK Križevaca Dejana Pernjaka, dopredsjednika kluba Vitomira Mijića i trenera Mihaela Miklečića te istaknuo zadovoljstvo radovima i činjenicom da će NK Križevci uskoro imati uređene svlačionice i sanitarne čvorove koji priliče 21. stoljeću.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.