Danas u Razvojnom centru saznajte više o Microsoft Azure-u

Foto: IT Pro User Group Križevci

Upoznajte Microsoft Azure by Saša Kranjac

Microsoft Azure obiluje mnoštvom servisa i mogućnosti, onih osnovnih kao i naprednih. Saznajte što sve Azure nudi, koje su mogućnosti, čemu sve to „unutra“ služi, kako može poslužiti vama kao pojedincu a što može učiniti za vaše poslovanje. Uz čašicu razgovora i zalogaj demoa pridružite se predavanju na kojemu zasigurno možete saznati ponešto novo!

Saša je Security Specialist, IT Instruktor i Predavač sa više od dvadeset godina iskustva. Počeo je programirati u Assembleru, nakon toga susreo se sa Windows NT i otada se svakodnevno druži s popularnim „Prozorima“. Predavač je službenih Microsoft i EC-Council, kao i vlastitih tečajeva. Nositelj je Microsoft Certified Trainer (MCT), Certified EC-Council Instructor (CEI) i mnogobrojnih ostalih certifikata. Kao predavač, sudjelovao je na raznim konferencijama kao sto su IT Pro|Dev Connections, WinDays, MS Sinergija, MS Network, NT Konferenca, CyberCrime Security Conference, Microsoft Cloud Security Summit, Collab365 Conference, MCT Summits, Infosek Conference, Kulendayz i ostalim.

Predavanje će se održati danas, 17.02.2018. u dvorani Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci s počekom u 17:00 sati.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.