U subotu, 24. veljače prvi TEDxKriževci s hrvatskim govornicima uživo

TEDxKriževci je program lokalnih, samostalno organiziranih TED događaja, čiji je glavni cilj promicanje ideja vrijednih širenja u našoj lokalnoj sredini. Udruga P.O.I.N.T. započela je s organizacijom TEDx događaja u travnju 2017. godine. Na našem prvom TEDx događaju, “TEDxKriževciLive: The future you”, prikazani su odabrani govori s TED konferencije u Vancouveru. S obzirom na veliki interes za takvu vrstu događanja, s ponosom najavljujemo prvi križevački TEDx događaj s govornicima uživo, na hrvatskom jeziku!

TEDxKriževci 2018. će se održati u subotu, 24. veljače 2018. godine u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci, s početkom u 9:30 sati. Naziv prvog križevačkog TEDx događaja je INNOVATE.INCLUDE.INSPIRE (INOVIRAJ.UKLJUČI.INSPIRIRAJ). Želja nam je potaknuti inovativnost u svim sferama ljudskog djelovanja, promicati uključivost na svim razinama te inspirirati posjetitelje i publiku pričama koje će prenijeti naših dvanaest respektabilnih govornika, uz tri nastupa glazbenih izvođača!

Imena govornika na TEDxKriževci objavit ćemo početkom sljedećeg tjedna, a sve informacije i novosti o nadolazećim TEDx događajima možete pratiti i na www.TEDxKrizevci.com i Facebook stranici TEDxKriževci. Ulaznice po cijeni 40 kuna možete nabaviti online putem sustava Entrio.hr, a uključuju tri dvosatne TEDxKriževci sesije, ručak i dvije pauze za kavu te sponzorski poklon-paket. Naša misija je promicanje ideja vrijednih širenja – pridružite nam se na prvom TEDxKriževci s govornicima uživo!

Vezano

Komentari su zatvoreni.