Koncertni spektakl u Križevcima: Kojoti u Klubu kulture otvaraju 20. Culture Shock Festival

Jedna od najdugovječnijh križevačkih manifestacija – Culture Shock Festival – uskoro kreće u svoje jubilarno 20. izdanje. Organizator je Udruga P.O.I.N.T., a program 20. festivalskog izdanja bit će izuzetno bogat.

20. CSF otvorit će koncertni spektakl. U grad podno Kalnika stižu Kojoti, rock sastav koji je devedesetih godina publici s našeg područja vjerno prikazivao kako se “trese, lupa i udara”. Bend je u međuvremenu odlučio uzeti stanku, a hrvatskoj se publici ponovno ukazao povratničkim koncertom na “Brijačnici” 2017. godine. “Privremena mirovina” trajala je 17 godina, a mnogi su konzumenti žestokih riffova s nestrpljenjem čekali ponovno ukazanje te potvrdu kako “The boys are back in town” nije laž.

Bend je od svog povratničkog koncerta u stalnoj postavi: Bobo Grujičić (bubanj), Vanja Marin (bas), Davor Viduka (gitara), Alen Marin (glas), a od ponovnog povratka na scenu pridružio im se i mladi Noa Rupčić (klavijature, ritam gitara). Kojoti su koncertom u Tvornici Kulture ranije ove godine proslavili 30. rođendan, a u nastavku te svečanosti sa svojom publikom zasigurno žele svaki koncert proslaviti na svoj način.

“Pridružite nam se 4. svibnja u Klubu kulture u Križevcima, gdje će “Moćan san”, “Hodala je pola metra iznad zemlje”, “Sto milja daleko od nje” i druge rock himne Kojota glazbeno otvoriti jubilarni 20. Culture Shock Festival”, pozivaju iz udruge P.O.I.N.T..

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti online po cijeni od 10 eura na Entrio.hr ili ovdje:

Ulaznice su dostupne i u fizičkoj prodaji u Art Rock Caffeu te u Mail boxes Etc. uredu u Jelačićevoj ulici 1 u Križevcima.

20 godina CSF
Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno