Tko je postavio HDZ-ov transparent na gradskom panou?

U centru grada danas je osvanuo ogroman transparent HDZ-a i, budući da se bliže izbori, to ne bi bilo čudno da nije postavljen na imovini kojoj je vlasnik Grad Križevci. Naime, Grad je 2021. javnim novcem iz gradskoga proračuna naručio, kupio i postavio stalke i ceradu kojom je prekrio ruglo od stare tržnice, a ona je pak u privatnom vlasništvu. Gradska oporba tad se bunila na takvo trošenje novca na privatnoj parceli, a Grad je investiciju opravdavao brigom za sigurnost građana.

Nemam problema s PR-om i nečijim političkim opcijama, ali imam problem kad se cerada koju smo financirali svi mi iz gradskog proračuna koristi kao stalak za plakat HDZ-a“, rekao nam je predsjednik gradskog HSS-a Marko Martinčević koji je fotografiju HDZ-ovog plakata objavio na društvenoj mreži. “Tko je kriv, vlast predvođena Mariom Rajnom koja je financirala javnim novcem prvotnu ceradu na privatnoj parceli ili osoba koja iskorištava nas i naše novce iz gradske blagajne da bi promovirao HDZ“, pita se Marko Martinčević. Vlasnik parcele je tvrtka Širjan iz Kusijevca, jedna od vodećih kompanija za tov goveda u Hrvatskoj, no jesu li oni postavili stranački transparent na gradski stalak ili ga je tamo objesila stranka koja se reklamira, još nemamo odgovor budući da se vlasnik tvrtke, inače član Županijskog odbora HDZ-a, na telefonski poziv nije javio.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. Nitro Biber piše:

    “To treba baciti na smeće!” rekao bi naš predsjednik Republike.Hvala nebesima da nije jedini!Šanse da se ta žločinačka organizacija skine s vlasti je mala ali,ipak postoji.

Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno