U gradskoj upravi održan sastanak na temu proglašenja Ratarske šume – park šumom

Foto: Krizevci.hr

IMG 7292

Krajem prošlog  tjedna u Maloj gradskoj vijećnici je održan sastanak na temu Ratarske šume. Sastanku je na poziv zamjenika gradonačelnika Danijela Šaška prisustvovalo nekoliko pojedinaca koji su sudjelovali ili još sudjeluju u uređenju staza Ratarske šume kako bi se ljudi mogli rekreirati i kako bi je atletičari mogli koristiti za treninge.

Naime, cilj je da se Ratarska šuma proglasi park šumom kako bi svi njeni posjetitelji mogli neometano šetati šumom i kako bi se na tom dijelu zabranila sječa drveća u cilju očuvanja šume.

Zaključno je dogovoreno kako će se pripremiti popis staza, definirati na koji način bi se Ratarska šuma kao park šuma dodatno uredila te će se ti prijedlozi dostaviti Hrvatskim šumama u čijem je vlasništvu trenutno Ratarska šuma.

Također, okupljeni su naglasili da je osim proglašenja Ratarske šume park šumom nužno rekonstruirati postojeću atletsku stazu, a zamjenik Šaško ih je informirao kako se čeka natječaj na koji bi se već spreman projekt atletske staze mogao prijaviti.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.