Razvojni centar i tehnološki park Križevci razvija novi oblik suradnje

Foto: Krizevci.hr

IMG 7291

U križevačkoj gradskoj upravi gradonačelnik Mario Rajn i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško održali su prošli tjedan sastanak s direktorom Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o. Tihomirom Hodakom, dekanicom Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima Marijanom Ivanek-Martinčić te Darkom Balićem i Ivankom Majić-Balić iz tvrtke Nova Genetik d.o.o. na temu suradnje.

Naime, Razvojni centar i tehnološki park Križevci u suradnji s Visokim gospodarskim učilištem u Križevcima te tvrtkom Nova Genetik d.o.o. razvija nove oblike suradnje kojima će se ciljevi projekta RCTP razviti dalje od postavljenih očekivanja prilikom pokretanja projekta.

Tvrtka Nova Genetik d.o.o. koristit će dio laboratorija koji se nalazi u zgradi D s ciljem gospodarske i znanstvene djelatnosti te istraživanja, a u čemu su već definirani i inozemni partneri. Svi sudionici sastanka složili su se kako je odlično da će se još dodatno popuniti prostori Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci u kojem je trenutno 28 poduzetnika.

Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Lijepo je čuti i za nove suradnje- projekte, koji će pridonijeti popunjenosti prostora u RCTP-u, a koliko čitam uključiti će se i inozemni partneri.
    Svima u Razvojnom centru i tehnološkom parku, želim dobru suradnju i puno inovativnih projekata!

Komentari su zatvoreni.