Otvoren preuređeni supermarket KTC Koprivnica

Gotovo 18 godina otkako je otvoren, KTC supermarket u Koprivnici osvanuo je u petak u novom modernom ruhu –  stari prostor potpuno je preuređen, a ponuda proširena. Inače. od samih početaka uz supermarket posluje i Restoran Ivana, koji je također potpuno preuređen prije dvije godine. Unatrag nekoliko godina, uz supermarket i restoran, otvorene su benzinska postaja i poljoljekarna.

Katavić u Koprivnici na otvorenju preuređenog supermarketa U starom-novom supermarketu,  dnevno svježi proizvodi su u ponudi pekarnice, voćarnice i na odjelu svježeg mesa, a proširena je ponuda suhomesnatih i mliječnih proizvoda te ostale prehrambene robe, kozmetike, sredstava za osobnu higijenu te sredstava za pranje i čišćenje. U ponudi je i bogat izbor kućnih potrepština, posuđa i tekstila, školskog pribora, igračaka i dječje opreme. Na odjelu tehničke robe velik je izbor hladnjaka i zamrzivača, perilica i sušilica, štednjaka, malih kućanskih aparata, prijenosnih računala (i opreme), tableta , telefona i televizora .

KTC-ova maskota Pametna sova

Podsjetimo, KTC je prošle godine obilježio 25 godina poslovanja tvrtke, a svoje poslovnice ima u 25 gradova. Dobitnici su nagrade “Zlatna kuna” za postignute uspjehe u 2016. godini, a glavna izvršna direktorica tvrtke KTC Križevci, Daliborka Kranjčić, odabrana je za menađera godine u kategoriji velikih poduzeća, o čemu smo prethodno pisali.

Vezano

Komentari su zatvoreni.