Udruga osoba s invaliditetom traži pet djelatnika u Kreativnoj radionici

Foto: arhiv kž.info

Vizija Udruge je stvaranje sustava u kojem će osobe s invaliditetom, kao subjekti u izjednačenim uvjetima i mogućnostima, biti tretirane tako da se i u radu i socijalnoj skrbi uvažavaju njihove potrebe i poštuje njihovo dostojanstvo

Udruga osoba s invaliditetom Križevci iz Koprivničko-križevačke županije objavila je natječaj za pet djelatnika/ca u Kreativnoj radionici, na određeno vrijeme, javni radovi, uz mogućnost zaposlenja osobe s invaliditetom.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz djelomična.

Razina obrazovanja posloprimca može biti završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća oslikavanje predmeta i izradu uradaka u različitim tehnikama, sa salvetnom tehnikom na stiroporu, drvetu, keramici i staklu te izradu grafika sa zlatnim i srebrnim koncem..

Svi zainteresirani trebaju slati pismene zamolbe na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom Križevci, Trg Antuna Nemčića 7, 48260 Križevci.

Udruga invalida Križevci osnovana je 5. ožujka 1999., a registrirana 23. ožujka 1999. kao pravna, nevladina i neprofitna organizacija. Vizija Udruge je stvaranje sustava u kojem će osobe s invaliditetom, kao subjekti u izjednačenim uvjetima i mogućnostima, biti tretirane tako da se i u radu i socijalnoj skrbi uvažavaju njihove potrebe i poštuje njihovo dostojanstvo. Misija obuhvaća aktivno sudjelovanje u društvenoj skrbi i okupljanje osoba s invaliditetom radi promicanja, zaštite zajedničkih zdravstvenih, socijalnih, humanitarnih i drugih interesa, te ispunjavanje punog i ravnopravnog uživanja svih ljudskih prava i očuvanja dostojanstva osoba s invaliditetom.

20 godina CSF
Izvor IN Portal
Vezano

Komentari su zatvoreni.