Križevački atletičari odradili pripreme na Pagu

Foto: AK Križevci

Proteklog su se tjedna na sunčanom Pagu održale sedmodnevne pripreme Atletskog kluba Križevci. Brojniji nego ikad dosad, križevački atletičari i atletičarke naporno su trenirali za nadolazeću sezonu natjecanja. Po završetku uspješne protekle sezone, već tradicionalno, križevački atletski klub odlazi na Otok Pag, gdje borave u križevačkom odmaralištu.

Atletski klub križevci se može pohvaliti brojnim uzrastima atletičara i atletičarki, a posebno onim najmlađima. Saznajemo kako ih je posjetio križevački gradonačelnik Mario Rajn i poželio svima puno uspjeha na predstojećim natjecanjima, sa što manje ozljeda i što više dobrih rezultata, ali i puno dobrih ocjena u školi. Tako je još jednom pokazao koliko nam je križevačka sportska infrastruktura bitna.

Neka im ova sportska godina bude puna uspjeha i dobrih rezultata. Iako znamo kako su uvjeti, u kojima naši atletičari treniraju, gotovo devastirajući, nadamo se da će ova godina donijeti nešto novo po pitanju izgradnje atletske staze u Križevcima.

Vezano

Komentari su zatvoreni.