Školska liga: Križevci 2017 Ožujsko KTC – malonogometni turnir

Video: Sportska televizija // Foto: krizevciturnir.com

 

U organizaciji Zajednice športskih udruga Križevci, Nogometnog kluba Križevci i pod pokroviteljstvom Grada Križevaca i Koprivničko-križevačke županije prošli vikend završio je križevački malonogometni spektakl 19. Turnir u malom nogometu Križevci 2017. – Ožujsko – KTC. Bio je to Božično-novogodišnji malonogometni turnir koji je trajao puna tri tjedna i činio sretnim i sudionike i goste u ovom ionako veselom dobu godine. Kako svaka priča ima i svoj kraj, ekipa Školske lige i prošlog vikenda uputila se u Križevce.

Naša kamera bila je na finalnoj utakmici i svjedočila je pravom nogometnom spektaklu. Sa sigurnošću i slobodno možemo reći da je ova sportska priča doživjela svoj sretan kraj. Bio je to kraj ali i novi početak, jer poveznica između svakog turnira je velika i sve jača, a tradicija već itekako poznata svima, a pogotovo malonogometnim zaljubljenicima. Ovogodišnji turnir okupio je 66 momčadi koje su odigrale pedesetak utakmica i pokazale u križevačkoj Školsko sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca zašto je mali nogomet tako popularan kod igrača, a također i kod gledatelja.

Tako veliku nogometnu feštu, a posebno na njenom finalnom dijelu nisu propustili gradonačelnik Križevaca i Koprivničko-križevački župan koji su bili gosti i u našoj emisiji.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.