Večeras u Gregurovcu humanitarni koncert ‘Za našeg prijatelja!’

Osnovna škola Sv. Petar Orehovec i Crkveni zbor Vita iz Miholca pozivaju na humanitarni koncert “Za našeg prijatelja!”, koja će se održati u subotu, 1. prosinca 2018. godine u crkvi Sv. Mihovila arkanđela u Miholcu s početkom u 18 sati. Po završetku koncerta žene Gregurovca održat će humanitarnu prodaju kolača, a Područna škola Fodrovec adventskih vjenčića.

Humanitarna akcija organizirana je za Patrika, učenika OŠ Sv. Petar Orehovec, člana DVD-a Gregurovec i župljanina Župe Miholec, kako bi se njemu i roditeljima pomoglo platiti vrlo složenu i skupu operaciju u Berlinu. Akcija se može podržati dolaskom na priredbu i kupnjom rukotvorina, odnosno donacijama ili uplatom na humanitarni račun: IBAN: HR9023600001502435727, OŠ Sveti Petar Orehovec, Sveti Petar Orehovec 90.

U programu nastupaju Crkveni zbor Vita iz Miholca, Crkveni zbor Magnificat iz Sv. Petra Orehovca, Sastav župnog dječjeg zbora iz Miholca, Crkveni zbor Marijini miljenici iz Gornje Rijeke, Ženski vokalni sastav KUD-a Prigorje “Križevačke gospoje” te Učiteljski zbor Osnovne škole Sveti Petar Orehovec.

Vezano

Komentari su zatvoreni.