P.O.I.N.T. održao godišnju skupštinu, Branka Špoljar počasna članica udruge

U križevačkom Klubu kulture u subotu, 30. prosinca 2017. godine održana je redovna godišnja izvještajna skupština udruge P.O.I.N.T. Na sjednici Skupštine narativni izvještaj o radu udruge u prošloj godini podnijeli su predsjednik udruge Damjan Tkalec i tajnik Nikola Matosović. Tom prilikom predstavljen je i od članova prihvaćen i financijski izvještaj, prema kojem je Udruga u 2017. godini imala ukupno 77.910,86 kuna prihoda i 75.927,90 kuna rashoda.

13. Culture Shock Festival, 6. PinklecFest, 7. Večeri udaraljkaša u Križevcima, 15. Sajam studija, TEDxKriževci 2017 Live, pet izdanja Pub inKVIZicije, samo su neki od projekata ostvarenih i u protekloj godini. Vrijedi spomenuti i kako je Udruga P.O.I.N.T. nedavno nabavila i postavila profesionalnu meteorološku opremu odnosno automatsku postaju, koja je spojena na portal hrvatske meteorološke udruge Crometeo u postojeću mrežu automatskih meteoroloških postaja Pljusak.com te je tako postala dio velike mreže takvih postaja u Hrvatskoj.

Što se tiče aktivnosti za 2018. godinu, kako je na Skupštini i najavljeno, odmah početkom godine nezavisni portal Križevci.info osvanuo je u novom i osvježenom izgledu, krajem veljače održat će se prvi TEDxKriževci sa predavačima uživo, a za ožujak i travanj Udruga priprema još jedno, 14. izdanje Culture Shock Festivala, zajedno sa dugogodišnjim partnerom, udrugom K.V.A.R.K. Također je predviđen i nastavak rada na unaprijeđenju IT infrastrukture Udruge

Skupština je u počasno članstvo jednoglasno primila profesoricu Branku Špoljar, ravnateljicu Glazbene škole Alberta Štrige u Križevcima, s kojom Udruga ostvaruje dugogodišnju uspješnu suradnju na kulturno-obrazovnim projektima. U izbornom dijelu sjednice Skupština je prihvatila zahtjev za razrješenjem Sandra Novosela s funkcije člana Upravnog odbora zbog osobnih razloga, a njegovo mjesto je zauzeo Gordan Pavlinušić, kojeg je u Nadzornom odboru zamijenio Matija Zorko.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Zaista je lijepo vidjeti, tolko mladih u jednoj Udruzi.
    Mladih, strpljivih, kretivnih, koji svoj entuzijazam, svoje ideje i svoje slobodno vrijeme stalno DARIVAJU, na dobrobit svih nas.
    Oni su moja “Hrvatska za 5!”
    I zato: veliko HVALA!

Komentari su zatvoreni.