Damir Kemenović i u naredne četiri godine na čelu Nogometnog kluba Križevci

U nedjelju poslijepodne održana je Izborna Skupština Nogometnog kluba Križevci. Za čelnog čovjeka križevačkog četvrtligaša ponovo je izabran Damir Kemenović, dok je za dopredsjednika izabran Vitomir Mijić. Uz njih formiran je i novi Izvršni odbor koji čine još Branislav Pengov, Tomislav Tukša, Tomislav Šantić, Matija Hermanović, Hrvoje Matejaš, Miodrag Lacić, Misael Dario Pukec, Stjepan Peršin i Dražen Kemenović.

Za tajnika izabran je Dejan Pernjak, dok Nadzorni odbor čine Josip Trbus, Radovan Stjepanović i Slavko Renjak.

Novi stari predsjednik zahvalio se članovima Skupštine na ukazanom povjerenju. Kao glavne ciljeve u narednom mandatu Kemenović je istaknuo rješavanje određenih infrastrukturnih problema, ostanak Škole nogometa kao najvećeg sportskog kolektiva u Križevcima u Kvalitetnoj ligi kao i ulazak prve momčad u 3. HNL sjever, kada se ona formira. Kemenović je istaknuo kako je ponosan na protekle četiri godine, jer je napredak u Klubu vidljiv.

– Povećan je broj djece u Školi nogometa, što posebno veseli, seniori ostvaruju respektabilne rezultate, a posebno je lijepo vidjeti povratak gledatelja na tribine, što znači da se počeo i radi se dobar posao u Klubu, rekao je.

Skupštini je prisustvovao i Marko Katanović, predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca, koji je istaknuo kako će Grad i dalje u skladu s mogućnostima podupirati rad Nogometnog kluba te su svjesni loših uvjeta u kojima Klub radi. Tako da će se naći mehanizmi kako da se uvjeti na Gradskom stadionu i oko njega riješe na zadovoljstvo svih.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.