Novo izdanje ‘Eno gastro bajke’ u petak u RCTP-u

Križevački poduzetnički centar pozvati na drugu po redu manifestaciju “Eno gastro bajka”, koja će se održati u petak, 24. studenog 2017. godine s početkom u 19h u prostorima Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci, Franje Tuđmana 20. Očekuje se tridesetak izlagača s područja cijele Koprivničko-križevačke županije, uz uzvanike poput saborskih zastupnika, župana Koprivničko-Križevačke županije, gradonačelnike gradova Križevci, Koprivnica i Đurđevac te načelnike općina.

Glavne ideje i ciljevi organizacije manifestacije Eno gastro bajke, koja predstavlja aktivnost unutar programa poticanja gospodarskog razvitka ruralnog kraja te kratki opskrbni lanci, su povezivanje poljoprivredne proizvodnje s poslovnim subjektima, poticanje kulture darivanja poslovnih poklona iz domaće, OPG ili EKO proizvodnje, spajanje proizvodnje s tržištem, koncentracija inicijative na jednom mjestu, formiranje kompletnog popisa proizvođača te spajanje domaće kvalitetne proizvodnje s ugostiteljstvom.

– Želja nam je dati priliku malim proizvođačima i OPG-ovima da izlože svoje kvalitetne domaće proizvode ciljanoj poslovnoj javnosti s ciljem prepoznavanja kvalitete i njihova lakšeg plasmana na tržište, čime bi se pomoglo hrvatskom selu u oporavku i zadržavanju mladih koji bi imali budućnost u nastavku proizvodnje svojih djedova i baka, ističe direktor KPC-a Tihomir Hodak.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Pozdravaljam ovu manifestaciju!
    I sama (kad nosim poklone), nastojim da to bude naše križevačko.
    Proizvodi Hedone, naše mljekare, knige ili nešto prigodno iz Turističke zajednice, i….
    Imamo mi puno toga našeg- domaćeg!

Komentari su zatvoreni.