Izbornik
FacebookTwitterGoogle+RSSYouTube

Sankcioniran mladi vozač s 0.57 promila alkohola

Tijekom vikenda, od 3. do 6. studenog, na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježeno je pet prometnih nesreća, od kojih prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena. Jednu prometnu nesreću s materijalnom štetom skrivio je mladi vozač. Okolnosti uslijed kojih je došlo do prometne nesreće bile su vožnja na nedovoljnoj udaljenosti, nepropisno kretanje kolnikom, oduzimanje prednosti prolaska i vožnja neprilagođenom brzinom.

Utvrđeno je 138 prometnih prekršaja, od čega 20 prekršaja upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola i 33 prekršaja vožnje nepropisnom i neprilagođenom brzinom. U posebnim prostorijama do prestanka djelovanja opojnog sredstva zadržana su dva vozača, dok su dva bila uhićena.

Radi upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola sankcioniran je mladi 21-godišnji vozač koji je u petak, 3. studenog, u 23.30 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Križevcima upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 0,57 promila. Najveća koncentracija alkohola u nadzoru prometa utvrđena je u nedjelju, 5. studenog, u 18.13 sati u Ulici Đure Sudete u Virju, kada je 45-godišnji vozač upravljao biciklom pod utjecajem alkohola od 3,13 promila.

Najveća brzina kretanja vozila u nadzoru prometa utvrđena je u ponedjeljak, 6. studenog, u 1.29 sati u Koprivničkoj ulici u Glogovcu, kada je 23-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom brzinom od 132 kilometara na sat, na mjestu gdje je brzina ograničena na 50 kilometara na sat.

Komentiraj

Budi prvi komentator! (nakon upisa komentara provjerite email i slijedite upute)

Obavijesti me o
avatar
3000