Humanitarnim koncertom prikupljeno preko 38 tisuća kuna za ‘Maslačkov’ kombi

Jučer je u prepunoj sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca održan humanitarni koncert “Udruzi Maslačak pomozi da svoj kombi vozi”, s ciljem prikupljanja sredstava za kupnju kombi vozila potrebnog za svakodnevni prijevoz članova Udruge Maslačak. Suorganizator koncerta je Povjerenstvo za ravnopravnost spolova uz pokroviteljstvo Koprivničko-križevačke županije i Grada Križevaca. Za ovu humanitarnu namjenu je prikupljeno 38.341 kuna.

– Hvala Vam od srca svima što ste došli na naš humanitarni koncert i dali svoj doprinos za kupnju kombija za prijevoz naših članova, skupili smo skoro 40.000,00 kn od potrebnih 220.000,00 kn. Malo po malo i doći ćemo do cilja, istaknuli su članovi Udruge Maslačak na svojoj Facebook stranici. Na koncertu su nastupili: Tarapana band, Luka Nižetić, Učiteljice, TS U dobrom društvu, Joker band, Pirati, OSDS, TS Miraz, Marko Vukes, TS Zlatni dečki i Cure iz Centra.

Predsjednica udruge Tamara Premuš zahvalila je svima koji su svojim dolaskom doprinijeli da je cilj malo bliži, no akcija prikupljanja novčanih sredstava se nastavlja sve do sredine mjeseca prosinca. U ime organizatora obratila se Verica Rupčić, predsjednica Županijskog povjerenstva za ravnopravnost spolova, dok je u ime Koprivničko-križevačke županije, prisutne pozdravio zamjenik župana Ratimir Ljubić. Zahvalivši svima koji su na bilo koji način pomogli, gradonačelnik Grada Križevaca Mario Rajn rekao je kako mu je srce puno zbog Križevčana i svih gostiju koji su pokazali svoju plemenitost za ostvarenje cilja, kupnje potrebnog vozila.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.