‘kids from the sky’ gostovali u emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’

Kids from the sky novi je bend na našoj glazbenoj sceni. Dolaze iz Križevaca, a čine ga mladi i glazbom potkovani momci Teo Golub, Robin Petić i Štefan Đurković. Obradama poznatih pjesama oduševljavaju gdje god se pojave. Prva pjesma ‘Another world’ izlazi krajem kolovoza.


Kids from the sky
osnovan je prije pola godine. Glavni pokretač bio je Teo Golub koji je prije pet godina započeo solo karijeru. Robin Petić stigao je na poziv, a Štefan Đurković ističe kako imaju iste ciljeve te su dugogodišnji dobri prijatelji. Sva trojica ponekad imaju dojam da su ‘pali s neba’, pa ne čudi tako su tako nazvali svoju grupu.

Štefan svira bubnjeve, Teo ukulele i povremeno gitaru, a Robin se bavi elektronskim zvukovima proizvedenima iz klavijatura i elektronskih pedala. Prvenstveno pokušavamo stvoriti neki svoj vlastiti stil. Koji se sviđa nama, a kasnije i publici. Vučemo elemente iz različitih stilova. Probe zasad imaju u  podrumu, što ima stvara malo muke oko opreme i razglasa, no unatoč tome pokušavaju biti što bolji.

Publika reagira super. Imali smo live koncert u Križevcima, to je nešto novo za naš grad. Budući da još nitko nije imao takav bend. Ljudi su se oduševili, za njih je to novo iskustvo, svidjelo im se,  zadovoljni su ‘klici s neba'(HRT)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.