Križevci izvukli neriješen rezultat protiv Podravca iz Virja

KRIŽEVCI – PODRAVAC VIRJE 3-3 (0-2)
(Blagaj ’61, Stubičan 64′, Blagaj 90′ / Šklebar 37′, Sabol 44′, 73′)

KRIŽEVCI – Gradski stadion. GLEDATELJA: 50
SUDAC: Dejan Švagelj (Križevci). POMOĆNICI: Antonio Sirovec (Križevci) i Darko Renjak (Bočkovec).

STRIJELCI: 0:1 Šklebar (37′), 0:2 Sabol (44′), 1:2 Blagaj (61′), 2.2 Stubičan (64′), 2:3 Sabol (73′), 3:3 Blagaj (90′).

KRIŽEVCI: Vrbančić, Božović, Švogor, Maras, Jandrašec, Kofler, Mladen, Tihelka, Mišir, Bastašić, Višak, Stubičan, Blagaj, Đurašević, Babić, Furmeg, Bajser, Kos, Miklečić, Lukinović. PREDSTAVNIK: Vitomir Mijić.

PODRAVAC: Vlašićek, Grivić, Šklebar M., Carek, Turković, Rukelj, Pavlović, Hrženjak, Šklebar M., Sabol, Karan, Ivančin, Miller, Šignjar, Borić, Križanović. TRENER: Vjekoslav Vučeta.

Bliži se nova sezona uzbudljive Četvrte HNL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, a klubovi su u punom jeku priprema pred nadolazeće prvenstvo. U Križevcima  je u nedjelju poslijepodne odigrana prijateljska utamica između domaćina NK Križevaca i Podravca iz Virja koja je završila neriješnim rezultatom 3-3.

Gosti su od samog početka utakmice djelovali raspoloženiji za igru, ozbiljno su prijetili brzim kontrama, a svoje su golove zabili pri kraju prvog poluvremenu. U 37. minuti precizan je bio Šklebar, a Sabol je povećao vodsto Podravca u 44. minuti nakon što je dubinskom loptom izbačena kompletna domaća obrana.

U nastavku su domaćini izašli s nekoliko novih igrača koji su podigli tempo i ozbiljnost igre, a Blagaj je odlično izvedenim udarcem u 61. minuti smanjio rezultat na 1-2. Stubičan je već nekoliko minuta kasnije svojim pogotkom doveo utakmicu u egal, ali Sabol je zabio za vodstvo Virja. Na samom kraju utakmice, Blagaj je još jednom potegnuo iz daljine i zabio za završnih 3-3.

Križevčani ulaze u završnicu priprema, a već 23. kolovoza čeka ih jedna od najvažnijih utakmica sezona, ona u pretkolu Kupa protiv Croatije iz Đakova.(ePodravina.hr)

Vezano

Komentari su zatvoreni.