Skaville Festival ulazi u novo desetljeće, predstavljamo izvođače koji će rasplesati Križevce

SKA SKA SKA Ljubitelji plesnih ska ritmova, crno bijelih kockica i puhačkih instrumenata koji su karakteristični za ovaj festival moći će uživati u čak tri inozemna benda.

Jedini ska festival u regiji ulazi u novo desetljeće. Skaville Festival objavio je izvođače, datum i lokaciju svog jedanaestog izdanja koji će se održati u subotu 9. rujna u Križevcima u dvorštu Galerije K2.

Ljubitelji plesnih ska ritmova, crno bijelih kockica i puhačkih instrumenata koji su karakteristični za ovaj festival moći će uživati u čak tri inozemna benda.

U Križevce će tako stići nizozemski sastav The Invisibles. Bend je osnovao pjevač Enrico Cioccolini Gotink spojivši čak 14 muzičara u jedinstven muzički koktel. Njihov repertoar uključuje više od 70 hitova iz pop kulture u jamajkanskoj Ska-Rocksteady-Early Reggae verziji, a bend ponajviše krasi mnogobrojna puhačka sekcija.

Atmosferu će definitivno zagrijati temperamentni Katalonci Deskarats koji u svom stilu miješaju tople i oštre harmonije, a najlakše ih je opisati kao latino školu ska punka koju krasi katalonski jezik i upečatljivi nastupi uživo.

Iz Italije stiže izvrstan ska jazz sastav Empatee Du Weiss koji je dijelio pozornicu s legendama poput The Skatalites ili Alpha Blondy, a njihova muzika odvela ih je i do Londona. Na zadnjem albumu gostovao im je poznati talijanski trombonist Mr. T-Bone.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 45 kuna, a kupiti ju možete online putem Entrio.hr sustava. Fizičke ulaznice dostupne su u Križevcima u Art Rock Caffeu i Klubu kulture.

Sve informacije o festivalu možete pronaći na internet sjedištu www.skaville.org.(ePodravina.hr)

Vezano

Komentari su zatvoreni.