Gradu na ponos – nagrađeni križevački odlikaši i najbolji s državnih natjecanja

Danas je u križevačkoj gradskoj upravi upriličen prijem za odlične učenike te učenike i njihove mentore koji su u školskoj godini 2016./2017. osvojili jedno od prva tri mjesta na državnim natjecanjima. Prisustvovali su ravnatelji škola s područja Grada, profesori te brojni učenici.

Grad Križevci je ove godine financijski nagradio 11 učenika osnovnih škola koji su sve razrede završili s odličnim uspjehom, 14 učenika srednjih škola koji su sve razrede završili s odličnim uspjehom te 22 učenika i šest ekipa za osvojeno jedno od prva tri mjesta na državnim natjecanjima.

– Uspjehe koje ste postigli su zaista zavidni i na ponos ovome Gradu, istaknuo je u obraćanju gradonačelnik Mario Rajn dodavši kako mu je drago da je danas Velika vijećnica Grada Križevaca puna najboljih učenika kojima je ujedno i čestitao na odličnim ocjenama i postignutim rezultatima.

Pozdravima se pridružio i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško koji je istaknuo kako mu je drago da se danas nalazi u ulozi zamjenika gradonačelnika, ali i u ulozi mentora te potom uputio čestitke svima na velikom uspjehu. U ime svih ravnatelja pozdravni govor je održala ravnateljica Glazbene škole Alberta Štrige Križevci Branka Špoljar.

Vezano

Komentari su zatvoreni.