U subotu na Šoderici legendarni Partyloop uz Petra Dundova slavi 15 godina

Iz bogatog programa Ljeta na Šoderici, ove nas subote očekuje jedan od najvećih partija koji će se održati na obalama Podravskog mora. Legendarni Partyloop Open Air, događaj dobro poznat svim obožavateljima elektronske glazbe, ove godine slavi veliku obljetnicu, 15 godina postojanja. Organizatori s partnerima, povodom obljetnice svim svojim vjernim posjetiteljima poklanjaju besplatan upad!

Glavni gost je Petar Dundov, DJ i producent kojeg cijene svi, bilo da su s techno, house, trance, disco ili drum’n’bass scene. Netom prije Šoderice nastupao je u Berlinu, Hamburgu, Beogradu, u petak je u Masters Clubu u Zagrebu, a 24. lipnja vrti set na Podravskom moru, nakon čega leti na nastup u daleki Dubai.

Uz Petra Dundova publiku će svojim ritmovima rasplesavati publici dobro poznati Chille jr. i Zorools. Posjetitelje očekuje atraktivan light show u kombinaciji s vatrenim efektima i vrhunskimozvučenjem. Zagrijavanje kreće od 17 sati, a party počinje od 22 sata. Vidimo se na Podravskom moru, na plaži ispred kampa, uz Mosquito bitch bar!

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.