Branko Hrg i Mario Rajn sučelit će se uživo na portalu ePodravina.hr, ne propustite bitku za Križevce

KANDIDATI ZA GRADONAČELNIKA Nezavisni Mario Rajn autor je najvećeg iznenađenja na dosadašnjim lokalnim izborima u županiji. Osvojio je 40,12 posto i prestigao aktualnog Branka Hrga (HDZ), koji svoju poziciju drži već 16 godina. Hrg je dobio 36,65 posto i drugi krug će biti vrlo neizvjestan i napet.

Nakon sučeljavanja kandidata za župana prije prvog kruga izbora, u kojemu su Darko Koren, Željko Lacković i Mladen Švaco privukli tisuće gledatelja na Facebook stranici portala ePodravina.hr, za svoje čitatelje pripremili smo nove političke okršaje.

Prvi od njih je već danas, kada će se sučeliti kandidati za gradonačelnika Križevaca Mario Rajn i Branko Hrg.

Nezavisni Mario Rajn autor je najvećeg iznenađenja na dosadašnjim lokalnim izborima u županiji. Osvojio je 40,12 posto i prestigao aktualnog Branka Hrga (HDZ), koji svoju poziciju drži već 16 godina. Hrg je dobio 36,65 posto i drugi krug će biti vrlo neizvjestan i napet.

Kandidati će odgovarati na pitanja vezana uz Križevce, razvoj grada, gospodarstvo, turizam, kvalitetu života, svoje planove i sve ostalo vezano uz poziciju gradonačelnika za koju se nadmeću.

S obzirom na vrlo malu razliku u glasovima u prvom krugu, ovo sučeljavanje bit će odlična prilika kandidatima da osvoje možda i presudne birače i naredne četiri godine budu na čelu grada.

Sučeljavanje počinje u 11 sati, a moći će se pratiti uživo na portalu i Facebook stranici portala ePodravina, gdje ćete moći komentirati izjave kandidata i reći nam zašto bi Rajn ili Hrg bili pravi odabir za Križevce.

Za portal ePodravina.hr sučeljavanje će analizirati Boris Beck, doktor književnosti, novinar, prevoditelj i docent na studiju novinarstva Sveučilišta Sjever.

Također, u četvrtak u 18 sati sučelit će se kandidati za koprivničko-križevačkog župana Darko Koren i Slavko Tucaković, a zasad nismo uspjeli uskladiti termin s Mišelom Jakšićem koji bi se trebao sučeliti s Krešimirom Papcem, kao kandidatima za gradonačelnika Koprivnice.(ePodravina.hr)

Vezano

Komentari su zatvoreni.