U petak na Nemčićevom trgu predizborni skup Marija Rajna

Kandidat grupe birača za gradonačelnika Grada Križevaca Mario Rajn poziva na predizborni skup koji će se održati u petak, 12. svibnja 2017. na Trgu Antuna Nemčića u Križevcima, s početkom u 18:30 sati. Na skupu će kandidat za gradonačelnika Rajn iznijeti smjernice izbornog programa i svoje viđenje upravljanja gradom, a predstavit će i svoje zamjenike Danijela Šaška i Marija Martinčevića.

Spomenimo da je prekjučer, simbolično na dan kada Europa slavi ideju mira i zajedništva, zaštitu ljudskih prava i općeg dobra na europskom kontinentu, na web sjedištu ovog nezavisnog kandidata za gradonačelnika Križevaca objavljen izborni program koji, kako se navodi, počiva na ovim načelima i kojim Križevce žele odvesti u bolju budućnost pod sloganom “ProBudimo Grad!”:

– Program koji smo stavili pred građane jedini je cjeloviti program za Križevace koji nije samo skup neostvarivih želja, već rezultat opsežnog i analitičkog rada stručnih ljudi i čvrsto stojimo iza njega, istaknuo je Rajn izrazivši zadovoljstvo reakcijom velikog broja građana koji su ih kontaktirali s prijedlozima nakon objave programa, putem Facebook stranice, e-poštom i uživo u njegovom Uredu budućeg gradonačelnika na Nemčićevom trgu 8.

Poimence svi kandidati s nezavisne liste Marija Rajna za Gradsko vijeće Grada Križevaca mogu se pronaći na službenim web stranicama, a informacije o njima i programskim smjernicama koje zastupaju također se periodički objavljuju na Facebook stranici.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.