Proslavljena deseta obljetnica Stolnoteniskog kluba Križevci

U petak, 28. travnja 2017. u multimedijskom centru Gradske knjižnice Franjo Marković održana je proslava desete obljetnice rada Stolnoteniskog kluba Križevci. Na proslavi su uručena priznanja i plakete svim fizičkim i pravnim osobama koji su pomogli dosadašnjem radu kluba.

U svečanom tonu uprava kluba objavila je mogućnost da Križevci budu domaćin hrvatskog stolnoteniskog kupa Final Four, na kojem će se za naslov boriti stolnoteniski klubovi iz Dubrovnika, Splita, Varaždina i Zagreba. Konačna potvrda ovog domaćinstva očekuje se u prvoj polovici svibnja.

Program proslave je vodio Maurizio Novosel, a svečanosti su prisustvovali gradonačelnik Branko Hrg, zamjenik gradonačelnika Ivan Vuk, predsjednik Zajednice športskih udruga Križevci prof. Josip Šikić, tajnik Zajednice Draženko Kovačić te predsjednik kluba Damir Kelek s članovima kluba.

STK Križevci se u naredom razdoblju okreće pripremama za organizaciju kupa Final Four, pripremama za novu sezonu te brojnim drugim događajima koje planira provesti u djelo.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.