Međužupanijska liga: Križevci uvjerljivo razmontirali Rovišće

KRIŽEVCI – ROVIŠĆE 5-1 (2-1)
(Rumenjak 26′, 40′, Babić 68′, Kofler (82, 11m), Orejaš 90+1′ / Novoselec 45′)

KRIŽEVCI – Gradski stadion. GLEDATELJA: 100. SUDAC: Boris Vidalina (Virovitica). POMOĆNICI: Deni Špiranec (Virovitica), Domagoj Majstorović (Virovitica). DELEGAT: Ivan Henezi (Koprivnica). ŽUTI KARTONI:  Blagaj, Vrbančić i Rumenjak kod Križevaca, Prskalo I., Novoselac i Kek kod Rovišća. IGRAČ UTAKMICE: Babić Mihael

KRIŽEVCI: Špoljar, Jandrašec, Božović, Blagaj, Maras, Kofler, Vrbančić, Babić, Bartol, Zemljak, Rumenjak. TRENER: Dražen Kemenović.

Rovišće: Džolan, Pek, Novoselec, Ptičar, Ćibarić, Prskalo I., Radičević M., Vladić, Ćibarić J., Radičević T., Prskalo L. TRENER: Jozo Šukan.

U 22. kolu Međužupanijske nogometne lige, Križevci su na Gradskom stadionu razmontirali momčad Rovišća rezultatom 5-1. Početak utakmice obilježila je nesigurna igra s obje strane u kojoj se bolje snašla domaća momčad koja je ipak stvorila nekoliko poluprilika, a najbolje šanse za gol propustili su Zemljak i Rumenjak.

Upravo se potonji ubrzo iskupio za svoj promašaj nakon što mu je mladi Babić pripremio odličnu situaciju, a Rumenjak zabio za vodstvo Križevčana od 1-0. Isti igrač povećao je vodstvo domaćina na 2-0 nakon odlične akcije. Ekipa Rovišća uspjela je smanjiti rezultat pogotkom Novoseleca krajem poluvremena nakon nespretne reakcije domaće obrane.

U drugo poluvrijeme, Križevčani su pritisnuli ekipu Rovišća, a prekrasan udarac Babića sjeo u rašlje gostujuće ekipe i odveo utakmicu u mirnu luku. Križevčani su dominirali igrom, a Bastašić i Stubičan podignuli su tempo igre na višu razinu. U 82. minuti nakon prodora Bastašića koji je srušen u 16-ercu, Kofler mirno pogađa s 11 metara za povećanje vodstva. Šlag na tortu dodao je Orejaš lobom u zadnjoj minuti utakmice i zaključio uvjerljivu pobjedu Križevaca.

Vrijedi istaknuti i prilično nepristojno ponašanje gostujućih simpatizera i navijača koji su nekorektno vrijeđali sudačku trojku i ulazili u verbalna prepucavanja s domaćom publikom.(ePodravina.hr)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.