Stariji osnovci ‘Nazora’ osvojili broncu na završnici državnog prvenstva u košarci

U sportskoj dvorani Intersport, dana 28. travnja 2016. godine održana je Završnica državnog prvenstva za dječake u košarci. Održale su se polufinalne utakmice između momčadi ŠSD Dragutin Kušlan, Zagreb i ŠSD I. OŠ Petrinja, Petrinja, te ŠSD Čikola, Drniš i ŠSD Plamen, Križevci iz kojih su Zagrepčani i Drnišani bitno izašli kao pobjednici.

Za treće mjesto borili su se dječaci iz OŠ Petrinje protiv OŠ Vladimir Nazor. Nakon duge i energične utakmice u kojoj su igrači ostavili srce na terenu i uložili puno truda i znoja, završni rezultat, 34-31 išao je Križevčanima u korist.

Borba za prvo mjesto održana je između momčadi iz ŠSD Čikola i ŠSD Kušlan. Nakon Čikoline pobjede svi igrači su si u sportskom duhu čestitali na dobro odigranoj utakmici. Posebno je sve gledatelje dojmilo kako su pobjednici nakon utakmice tješili uplakane i tužne protivnike.

Svaka utakmica bila je posebno napeta i neizvjesna, svaka sekunda je bila važna i odlučivala je o pobjedi ili porazu. Vjerni navijači su energično i bez prestanka bodrili svoje favorite.

Natjecatelji su također imali i potporu suigrača i voditelja koji su ih navodili kako bi prikazali svoju igru o što boljem svjetlu. Jedna od uputa voditelja I. OŠ Petrinje glasila je ovako: „Lovite loptu u paru, lovite zajedno, lovite kao ekipa, lovite kao jedno!“ što je zasigurno motiviralo igrače da postignu što bolji rezultat.

Košarkaši ŠSD Plamen, Križevci: Noa Svoboda, Roko Bolčić, Ante Anđelić, David Sladić, Valentino Kocijančić, Jan Behur, Karlo Behur, Borna Behur, Juraj Brkić i Sebastijan Šatvar.Trenerica: učiteljica Ksenija Šamec Kranjčec.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.