Sedmo izdanje KUB-ove biciklijade na Uskršnji ponedjeljak

Auto moto klub „Križevci“ i Križevačka udruga biciklista – KUB pozivaju sve bicikliste i motocikliste da sutra, u ponedjeljak 17. travnja 2017. dođu sa svojim metalnim dvokotačem na 7. Moto i biciklističko druženje. Programom je okupljanje biciklista i motociklista predviđeno od 9 do 10 sati na Strossmayerovom trgu, gdje će se u 10 sati održati podjela nagrada i priznanja najboljima za 2016. godinu.

– I ove godine očekujemo barem osamdesetak sudionika, a ako nas vrijeme od rana jutra posluži brojka može prijeći stotinu, istaknuo je predsjednik KUB-a Danijel Šaško, napomenuvši da se u slučaju lošeg vremena biciklijada odgađa.

U 10:45 sati će se održati polaganje vijenaca poginulim braniteljima na Trgu Sv. Florijana u Perivoju ratnika, a kolona biciklista kreće na relaciju Križevci – Sv. Helena – Glogovnica – Vojakovački Osijek. U 11 sati motociklisti voze ulicama grada uz pratnju policije PP Križevci prema Glogovnici, a u 11:30 sati će se ispred Župne Crkve Blažene Djevice Marije u Glogovnici odviti blagoslov biciklista i motociklista. Od 12:30 sati je predviđeno druženje uz glazbu i paprikaš u Lovačkom društvu Jelen Marinovac u Vojakovačkom Osijeku.

Vezano

Komentari su zatvoreni.