Otkrivamo tko su Majdakovi kandidati za križevačke dogradonačelnike

NOVA LICA Izašla sam iz HSS-a jer se ne slažem s politikom gradske organizacije koju vodi Marijan Vuković, a bit ću kandidat za dogradonačelnicu – potvrdila je Kemenović za portal ePodravina.hr

Križevački SDP prije par dana formalno je potpisao koalicijski sporazum okupivši oko sebe HNS, HSU, Hrvatske laburiste-Stranku rada, HSS Braće Radić i Nezavisne seljake Hrvatske pred lokalne izbore, a njihov zajednički kandidat za novog gradonačelnika je šef gradskog SDP-a Ivan Majdak.

Ekskluzivno saznajemo kako će koalicijski kandidati za Majdakove zamjenike biti Marko Katanović (24) i Mihaela Kemenović (42). Gradski odbor SDP-a potvrdio je jučer (u ponedjeljak, 10.4., op.ur.) kandidate za zamjenike, a kandidature su prihvatile i sve ostale stranke koalicije.

Katanović je bacc. ing. prometa, završava diplomski studij Fakulteta prometnih znanosti u Zagrebu i predsjednik je Foruma mladih SDP-a u Križevcima u svom drugom mandatu. Upitali smo mladog Katanovića o prvim impresijama nakon što je potvrđena njegova kandidatura.

Velika mi je čast i zadovoljstvo, ali i obaveza što mi je kolega Ivan Majdak pružio priliku da odradim jedan veliki posao koji nas čeka, smatram da kao mlada osoba tu mogu pomoći. Imam volju, energiju i spreman sam posvetiti se tome. Zadovoljstvo mi je što je stranka stala iza mene i dala mi potporu – objasnio je on.

Mihaela Kemenović je dojučerašnja potpredsjednica gradskog HSS-a koja je jučer podnijela ostavku na sve stranačke funkcije. Zaposlena je u Hrvatskoj poljoprivrednoj agenciji, koordinatorica je u odjelu za male životinje i ekološku proizvodnju s kojom se stručno bavi, a upitali smo je za komentar novonastale situacije.

– Izašla sam iz HSS-a jer se ne slažem s politikom gradske organizacije koju vodi Marijan Vuković, a bit ću kandidat za dogradonačelnicu ispred zajedničke koalicije SDP-a, HNS-a, HSU-a, Hrvatskih laburista-Stranke rada, HSS-a Braće Radić i Nezavisnih seljaka Hrvatske – potvrdila nam je Kemenović.(ePodravina.hr)

Vezano

Komentari su zatvoreni.