Casting za Miss Supranational predstavio županijske ljepotice

MLADE I ZGODNE Drugi casting za Miss Supranational Koprivničko križevačke županije održan je u subotu 1. travnja u Razvojnom centru i tehnološkom parku u Križevcima. Finalistice će u subotu 8. travnja obići sponzore u županiji te obaviti fotografiranje na stadionu Slaven Belupa, javlja ePodravina.hr

Castingu je pristupilo 13 kandidatkinja od kojih je trebalo odabrati njih 12 za finalni izbor koji će se održati u subotu 22. travnja.

Nakon dodatnih konzultacija, prosudbeni žiri u sastavu Tamara Roglić, Sanja Bjedov Popović (vlasnica licence Miss Supranational za Hrvatsku) i Marinela Kilić (vlasnica licence za Koprivničko križevačku županiju), odlučio je da će svih trinaest djevojaka moći pristupiti završnom izboru Miss Supranational Koprivničko križevačke županije te se boriti za ulazak u finale.

Finalistice će u subotu 8. travnja obići sponzore u županiji te obaviti fotografiranje na stadionu Slaven Belupa. Društvo finalisticama pravit će organizatorica i vlasnica županijske licence Marinela Kilić te suorganizatorice Marija Šmic, Maja i Dunja Mutavdžija.

Izbor za Miss Supranational jedan od tri najveća izbora u svijetu u kojem sudjeluju natjecateljice iz 108 zemalja. U županijskom izboru sudjeluje 13 natjecateljica od kojih će četiri ići na završnicu koja će se održati na Jadranskoj obali. Miss Supranational Hrvatske odlazi na svjetski izbor u Poljsku.(ePodravina.hr)

Vezano

Komentari su zatvoreni.