Večeras u Klubu kulture uživajte uz ‘Večer Shakespeareovih monologa’

Povodom Svjetskog dana kazališta, koje se obilježava 27. ožujka svake godine, večeras se u križevačkom Klubu kulture održava “Večer Shakespeareovih monologa”, kazališna predstava u sklopu 13. Culture Shock Festivala, za koju dramaturgiju i izvedbu potpisuje Josip Martinčić.

Ovaj dvadesetogodišnji Križevčanin, koji studira englesku književnost i dramu te kazališne studije na Royal Holloway, University of London, za večeras je pripremio najljepše, najsnažnije, najpoznatije, najbitnije ulomke iz djela velikog dramaturga Williama Shakespearea.

Kroz povijesni pregled prikazat će značajnost Shakespeareovih drama danas, u nadi da će nadahnuti i druge da kritički čitaju i analiziraju književnost. Očekujte ulomke na hrvatskom i nekoliko monologa na originalnom engleskom koji će biti povezani zanimljivim povijesnim činjenicama i anegdotama.

Culture Shock Festival zajednički organiziraju udruge P.O.I.N.T. i K.V.A.R.K., a ulaznica košta 20 kuna i može se nabaviti u Klubu kulture i Art Rock Caffeu te online putem sustava Entrio.hr. Početak je zakazan za 20 sati.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.