Darko Koren želi zadržati vlast u županiji, ima podršku HDZ-a i svoje ‘Mreže’

Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije istaknuo je svoju kandidaturu na predstojećim lokalnim izborima kao kandidat Mreže i HDZ-a. Koren je na lokalnim izborima 2013. godine ostvario pobjedu u prvom krugu s 53,22% glasova te se nada da će i ove godine ponoviti sličan rezultat.

Koren, koji na predstojeće lokalne izbore izlazi s novom strankom „Mreža nezavisnih lista“, objavio je jučer u Koprivnici svoju kandidaturu za župana Koprivničko-križevačke županije. Na konferenciji za medije predstavio je i svoje zamjenike, HDZ-ovog Darka Sobotu i nestranačkog Ratimira Ljubića.

Aktualni župan prije svega se zahvalio svima koji su ga podržavali u proteklom mandatu, naglasivši kako je ponosan na sve što je napravljeno za žitelje Koprivničko-križevačke županije u protekle četiri godine. Ipak, ističe kako planira završiti započete projekte koji će dalje unaprijediti živote svih stanovnika županije u čemu mu je podršku pružio HDZ s kojim je i do sada uspješno surađivao.

– Svoju ambiciju i uvjerenje u dobar rezultat temeljimo na činjenici da u izbore idemo s ljudima s kojima smo i do sada činili dobre stvari. Ovu temeljnu koaliciju HDZ-a i Mreže na županijskoj razini nastojat ćemo spustiti u što većoj mjeri i na niže razine, gradove i općine. Veselim se budućoj suradnji sa gospodinom Sobotom koja je i u proteklih 8 godina bila na vrhunskoj razini, a posebno sam zadovoljan što nam se u toj našoj pobjedničkoj ekipi pridružio i gospodin Ratimir Ljubić, ugledni Koprivničanac, ravnatelj Obrtničke škole s kojim smo izuzetno dobro surađivali u njegovoj dosadašnjoj, još uvijek aktualnoj dužnosti, rekao je župan Darko Koren.

S Korenom u izbornu utrku ide i Darko Sobota, njegov dosadašnji zamjenik župana, diplomirani inženjer poljoprivrede i bivši načelnik općine Kalinovec. Novo lice u njegovom timu bit će Ratimir Ljubić, diplomirani inženjer s dugogodišnjim iskustvom rada u prosvjeti koji je zadnjih osam godina ravnatelj Obrtničke škole u Koprivnici.

– Moji zamjenici i ja činimo kvalitetan tim koji će nastaviti raditi u interesu žitelja Koprivničko-križevačke županije. Puno posla je još pred nama i vjerujemo kako će stanovnici prepoznati naš dosadašnji rad i dati nam svoje povjerenje na lokalnim izborima, završio je Koren.

Vezano
1 komentar
  1. Utemeljitelj piše:

    Žalosno, koji HDZ-e tu samo ljudi? osobnih interesa i vlastitog probitka koji su nanijeli već dosada golemu štetu članstvu HDZ-a na razini Županije, vidim tu subotu ali prije je petak, “ničija nije do zore” protiv uhljeba mnogi zbore !!

Komentari su zatvoreni.