Večeras u RCTP-u panel o digitalnoj transformaciji

Križevački poduzetnički centar d.o.o. i tvrtka Pragmatekh pozivaju na panel diskusiju “CRO Digital Transformation”, koja će se održati u prostorima Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci, večeras s početkom u 17 sati. Cilj događaja je razbijanje mitova i predrasuda o pojmu digitalna transformacija te diskusija o primjeni digitalne transformacije u organizacijama.

Na panel diskusiji sudjelovat će brojni sljedeći eminentni stručnjaci: Tomislav Makar (VIPnet) ili Boris Drilo (HT), Amera Zulić Vrabec, izvršni direktor (IN2), Slaven Dobrić, član uprave (Allianz), Mladen Mrvelj, član uprave (HPB), Hrvoje Veselko, direktor prodaje (mStart), Zoran Vujčić, CEO (Multicom). Voditelj panela je Igor Strmečki, CEO (Pragmatekh).

Organizatori napominju da je događaj poslovnog karaktera, s naglaskom na koristima i potrebama organizacija i krajnjih korisnika na temu uvođenja rješenja i koncepata digitalne transformacije. U 17 sati je najprije neobavezni obilazak tehnološkog parka, zatim nakon predstavljanja organizatora od 18:30 sati slijedi jednoipolsatni panel.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.