HGSS-u Koprivnica obnovljen ‘Land Rover Defender’

Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) već 65 godina brine za sigurnost građana i stranih državljana koji se nađu na području Hrvatske, a rad svih njegovih članova se zasniva isključivo na volonterskoj bazi. Budući da njihov neometan i siguran rad ovisi o donacijama potrebnih sredstava i opreme, tvrtka RASCO iz Kalinovca odlučila im je pomoći.

Odazvali su se pozivu i vlasitim resursima pomogli u obnavljanju automobila Land Rover Defender doniranog stanici HGSS Koprivnica. Stručni djelatnici tvrtke RASCO su na automobilu u potpunosti obnovili limariju, uredili i zaštitili podvozje, obnovili elektronički sustav te nadodali sustav kuke za vuču. Land Rover Defender će djelatnicima stanice HGSS Koprivnica služiti prvenstveno za akcije spašavanja na području Koprivničko-križevačke županije.

Sigurnost svih koji se nađu na području Hrvatske je prioritet i HGSS-a. Stanica HGSS Koprivnica osnovana je u srpnju 2016. godine te zasad broji 14 članova, koji su zaduženi za potragu i spašavanje na području cijele Koprivničko-križevačke županije. Zainteresirani za donaciju ili članstvo mogu se javiti elektroničkom poštom na hgss.koprivnica@gmail.com.

Vezano

Komentari su zatvoreni.