Noć prvaka 2016. – Križevci najmotociklističkiji grad u Hrvatskoj

MOTOCIKLISTIČKA KREMA NA JEDNOM MJESTU Noć prvaka najveća je svečanost Hrvatskog motociklističkog saveza na kojoj je podijeljeno više od stotinu nagrada. Među mnogobrojnim priznanjima koja su otišla put Križevaca, čiji su vozači bili među najtrofejnijima prošle godine, otišlo je i ono za najmotociklističkiji grad čime je bačena rukavica i prema ostalim sredinama da pokušaju dostići razinu Križevaca.

Elita hrvatskog moto sporta i ove se godina okupila u Jastrebarskom gdje su najboljim vozačima u cestovnim utrkama, skuterima, motocrossu, supercrossu, crosscountryju, enduru, motoslalomu, supermotu, motorallyju, moto ubrzanju i odltimer moto utrkama dodijeljena priznanja i plakete koja su primili i najbolji klubovi, timovi, ali i međunarodni prvaci Hrvatske, kao i pobjednici Kupa Hrvatske koji je nazvan prema legendi hrvatskog moto sporta, Vilku Severu.

Svima njima došli su čestitati mnogobrojni uzvanici predvođeni predsjednikom FIM Europe, Wolfgangom Srbom te izaslanikom predsjednice Republike Hrvatske, Davorinom Štetnerom koji je i sam vezan uz ovaj sport, jer njegov Kreator Racing team stalni je sudionik moto utrka u Hrvatskoj, ali i inozemstvu.

Praznih ruku iz Jastrebarskog nitko nije otišao. Štoviše, neki su se klubovi, kao i vozači na pozornicu penjali i više puta. Među nagrađenima je bila i jedna vozačica, Petra Lesički koja je proglašena najboljom vozačicom u motociklističkom sportu za prošlu 2016. godinu. Križevčani su ponosni i na predsjednika tamošnjeg Motociklističkog kluba, Dragutina Srečeca kojem je pripala nagrada za životno djelo.(JD)

No

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.